Εισαγωγή στην Αστρολογία

Η Αστρολογία είναι η επιστήμη που ασχολείται με τη σχέση των Πλανητών, 'Aστρων, Σημείων Ζωδιακού, και ουράνιων φαινομένων σε σχέση με τα φαινόμενα τα οποία συμβαίνουν πάνω στον δικό μας Πλανήτη, τη Γη, συμπεριλαμβανόμενων ακόμα και λεπτομερειών όσον αφορά τις ανθρώπινες δραστηριότητες και χαρακτήρα.

Αυτές οι σχέσεις είναι τόσο εμφανής που τις κάνουν παγκοσμίως αποδεκτές. Είναι παραδεκτό, για παράδειγμα, ότι ο Ήλιος στέλνει συνεχές φως και ζεσταίνει, το οποίο έχει ευεργετική επίδραση στον ανθρώπινο σώμα. Η Πλανήτες είναι οι φορείς των μαγνητικών επιδράσεων του αστρικού χώρου, τα ρεύματα αυτά διοχετεύονται αδιάκοπα προς τη Γη, και δημιουργούν έτσι ένα ιδιαίτερο μαγνητικό πεδίο, όπου γεννιόμαστε, ζούμε και κινούμαστε. Είναι επίσης αποδεκτό ότι οι περίοδοι παλίρροιας των μεγάλων ωκεανών «γενούν» μια σχέση όσον αφορά την περιστροφή της Γης σε σχέση με τη Σελήνη και σε μικρότερο βαθμό με τον Ήλιο. Οι πιο λεπτές επιδράσεις αποκτούν στενή παρακολούθηση και μελέτη, και αυτός που δεν μελετά πολύ σπάνια μπορεί να τις καταλάβει και να τις πιστέψει. Η Αστρολογία από πολύ παλιά μας δείχνει τον τρόπο πώς να ερμηνεύουμε τη σχέση ανάμεσα στα βιολογικά και τα Κοσμικά Γεγονότα, και μας εξηγεί τις λειτουργίες των φυσικών νόμων και τις επιδράσεις των Πλανητών στην ζωή μας.

Η Φιλοσοφία της Αστρολογίας αποκαλύπτει στον άνθρωπο το (πώς),το (γιατί),και το (πότε) των πραγμάτων που περιβάλουν την ζωή μας, καθώς και το Πεπρωμένο του Κοσμικού Νόμου. Η Αστρολογία αποτελεί έναν δρόμο για να φτάσει ο μελετητής της σε ανώτερες σφαίρες συνειδητότητας. Γνωρίζοντας τον εαυτό του, αντιλαμβανόμενος ότι οι εκδηλώσεις της ύλης είναι δευτερογενείς και ότι η αρχή τους πρέπει οπωσδήποτε να βρίσκετε στη δράση των κόσμων του πνεύματος, μπορεί να εξελιχθεί ο ίδιος σωστά και να βοηθήσει πολλούς συνανθρώπους του να ξεφύγουν από τα στενά πλαίσια της ζωής ενός «λογικού ζώου».

Η Αστρολογία σας δείχνει τον τρόπο με τον οποίο τα όνειρά σας μπορούν να πραγματοποιηθούν. Αποκαλύπτει τι πραγματικά ψάχνετε, τι θέλετε, και πως θα αποκτήσετε αυτά που θέλετε.

Ο άνθρωπος είναι ένα θαύμα και πολλά θαύματα μπορεί να κάνει αν προχωρήσει σωστά. Αναμφισβήτητα δε η Αστρολογία μπορεί να προσφέρει τεράστια βοήθεια στον άνθρωπο και η επίσημη παραδοχή της, με τις ανάλογες εφαρμογές της κυριολεκτικά μπορεί ν? αλλάξει την πορεία της ανθρωπότητας. Δυστυχώς όμως είναι σίγουρο ότι θα αντιμετωπίσει (όπως ήδη αντιμετωπίζει) λυσσαλέα αντίδραση απ? όσους έχουν συμφέρον να κρατήσουν τον άνθρωπο μακριά από την αληθινή πρόοδο.

Βελτιστοποιημένη έκδοση για iPhone