Ο Κρόνος στους Ιχθύες

Αν και λείπει κάποια θετική αντίληψη, ο Κρόνος στους Ιχθύες δίνει εξαίρετα χαρακτηριστικά, όπως η ικανότητα του ατόμου ν' αναπτύξει δύναμη διαίσθησης και φαντασίας και να της δώσει συγκεκριμένη μορφή. Υπάρχει επίσης συμπόνια, ηπιότητα και διάθεση αυτοθυσίας. Το άτομο ωστόσο είναι ο χειρότερος εχθρός του εαυτού του, μπορεί να του λείπει εντελώς η ελπίδα και το θάρρος. Πρέπει με ενσυνείδητη προσπάθεια ν' αναπτύξει αυτοπεποίθηση. Κατήφεια και υπερευαισθησία εμφανίζονται συχνά. Η αταξία κι η ροπή στο άγχος είναι σχεδόν αναπόφευκτα. Το άτομο αποδέχεται πρόθυμα την υπάρχουσα κατάσταση. Η δύναμη που έχει ανάγκη πρέπει ν' αναζητηθεί σε άλλες περιοχές του Ωροσκοπίου.

Πληροφορίες Πλανήτη

Ο Κρόνος χρειάζεται 291/2 χρόνια περίπου για να συμπληρώσει την περιφορά του γύρω από τον Ήλιο περνώντας και από τα 12 Ζώδια του Ζωδιακού Κύκλου. Έτσι καθώς πλησιάζουμε την ηλικία των 30 ετών και έπειτα των 60, ο Πλανήτης ξαναγυρίζει στην ακριβή θέση που είχε τον καιρό της γέννησής μας. Στην πρώτη επιστροφή του Κρόνου καθώς πλησιάζουμε στην ηλικία των 30 ετών, θέλουμε να κάνουμε αλλαγές, να παίρνουμε σπουδαίες αποφάσεις και να αναλαμβάνουμε νέες ευθύνες. Πολλοί άνθρωποι αναλαμβάνουν κάποια σοβαρή υποχρέωση καθώς πλησιάζουν στα τριακοστά τους γενέθλια, μερικοί δίνουν τέλος σε έναν αποτυχημένο γάμο, άλλοι δίνουν υπόσχεση γάμου μετά από μια σχέση που είχε διαρκέσει αρκετά χρόνια. Πολλά άτομα και ιδιαίτερα άντρες, φτιάχνουν οικογένεια, άλλοι αγοράζουν σπίτι. Στο εργασιακό τους περιβάλλον πολλοί θα αξιολογήσουν ξανά την καριέρα τους και θα αναλογιστούν την μέχρι τώρα πρόοδό τους. Αν θέλουν να κάνουν σπουδαίες αλλαγές είναι μια κατάλληλη στιγμή, μια που στις περισσότερες περιπτώσεις είναι αρκετά νέοι για ν' αφομοιώσουν την καινούργια εκπαίδευση. Η επίδραση δεν είναι καθόλου εύκολη. Συχνά κατά τη διάρκεια της πρώτης επιστροφής του Κρόνου, περνάμε μια δύσκολη εποχή αλλά τελικά οι αποφάσεις που παίρνουμε και οι αλλαγές που κάνουμε, μας βγαίνουν μακροπρόθεσμα σε καλό και μετράμε σημαντικά για το μέλλον. Η δεύτερη επιστροφή του Κρόνου είναι λιγότερο 'θεαματική' από την πρώτη γιατί τώρα είμαστε έμπειροι και πιο ικανοί να φέρουμε τα πράγματα με το μέρος μας. Πάντως και πάλι μπορεί να συναντήσουμε δυσκολίες. Ο Κρόνος συσχετίζεται με το δέρμα, τα οστά, τα δόντια, τη χοληδόχο κύστη, τα περιφερικά νεύρα, τον σχηματισμό αλάτων και οξέων στις αρθρώσεις. Επίσης με την προχωρημένη ηλικία, με την καρτερία, την αντοχή, το ψύχος. Με την αναπότρεπτη, βαθμιαία αλλαγή. Με τις ψυχικές αναστολές, τη συστολή, τη μισαλλοδοξία.

Θετικές Ιδιότητες

Πρακτικός, υπεύθυνος, υπομονετικός, φιλόδοξος, οικονόμος. Σταθερός, αξιόπιστος, φερέγγυος, με μεγάλη αντοχή και αυτοπειθαρχία.

Αρνητικές Ιδιότητες

Μικροπρεπής, ιδιοτελής. Απαισιόδοξος, με στενή αντίληψη. Βλοσυρός, κλειστός, άπληστος. Δογματικός, άκαρδος, σκληρός. Υποφέρει από κατάθλιψη, από κακουχίες, από μια ζωή γεμάτη θλίψη ή από κλονισμένη υγεία.

Βελτιστοποιημένη έκδοση για iPhone