Υδροχόος

21 Ιαν. - 20 Φεβ.

  1. Σήμερα
  2. Εβδομάδα
  3. Μήνας
  4. Ιδιότητες
  5. Ερωτοσκόπιο
Η πρόβλεψη του μήνα

Σεπτέμβριος 2016

Για έναν Υδροχόο οι σχέσεις και το χρήμα είναι δύο πράγματα τελείως διαφορετικά, το δε χρήμα έχει πολύ υποδεέστερη σπουδαιότητα από ό,τι για τους εκπροσώπους των άλλων 11 ζωδίων. Ο μήνας Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που φέρνει τον άξονα των διαπροσωπικών σου σχέσεων και του χρήματος στο προσκήνιο, και σε αναγκάζει να δεις πώς σχέσεις και συνεργασίες αλλάζουν μορφή ανάλογα με το πώς «ρέει» το χρήμα στη ζωή σου. Με την έκλειψη της 1ης Σεπτεμβρίου στο ζώδιο της Παρθένου, στο προσκήνιο έρχονται τα κοινά οικονομικά με το σύντροφο ή με τρίτους, καθώς και θέματα κληρονομικά, θέματα χρεών, δανείων ή τραπεζών. Αν είσαι δεσμευμένος, η από κοινού διαχείριση του χρήματος ενδέχεται να αποτελέσει μεγάλο πονοκέφαλο ή και αιτία προστριβών. Παράλληλα, η δυσαρμονική όψη της έκλειψης με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα καταδεικνύει με τον εντονότερο τρόπο το γεγονός πως, είτε σου αρέσει είτε όχι, τα χρήματα, οι τρόποι με τους οποίους επιλέγεις να τα βγάλεις και ο τρόπος που τα διαχειρίζεσαι είναι σπουδαίες πληροφορίες για την προσωπικότητά σου.

Η έκλειψη αυτή, όπως και η ανάδρομη πορεία του Ερμή στην Παρθένο ως τις 21 του μήνα φέρνει στο φως παρασκήνιο σχετικό με φίλους που ίσως αγνοούσες. Ξέρω πως η απομυθοποίηση ενός φίλου είναι ό,τι χειρότερο για έναν Υδροχόο, όμως κάποιος που σου λέει ψέματα ή που προδίδει την εμπιστοσύνη σου δεν αξίζει να συγκαταλέγεται στους φίλους σου, έτσι δεν είναι;

Παρά τις ασυμφωνίες και τους οικονομικούς κλυδωνισμούς, όμως, ο Δίας, πλανήτης της τύχης, της επέκτασης και της γενναιοδωρίας εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού στις 10/9 και θα παραμείνει εκεί για έναν ολόκληρο χρόνο, προσφέροντάς σου τα ανωτέρω δώρα αφειδώς και ανοίγοντας το δρόμο για την πραγματοποίηση ενός ονείρου, ή την υλοποίηση ενός ταξιδιού που αποτελεί όνειρο ζωής. Η Αφροδίτη, επίσης εκεί μέχρι και τις 23/9, κάνει την καρδιά σου να λαχταρά τις εναλλαγές, τις συγκινήσεις, το καινούργιο, τον έρωτα και τη χαρά, και ο Άρης από τον Τοξότη σου δίνει όλη την ενέργεια που χρειάζεσαι για να τα διεκδικήσεις. Το ευνοϊκό του τρίγωνο άλλωστε στις 17/9 με τον κυβερνήτη σου, τον Ουρανό, είναι σε θέση να σε κάνει να πιστέψεις εκ νέου στα θαύματα.

- Stardome.gr

Ερωτικά Χαρακτηριστικά

Πλανήτες και Υδροχόος

Βελτιστοποιημένη έκδοση για iPhone