Υδροχόος

21 Ιαν. - 20 Φεβ.

  1. Σήμερα
  2. Εβδομάδα
  3. Μήνας
  4. Ιδιότητες
  5. Ερωτοσκόπιο
Η πρόβλεψη του μήνα

Ιανουάριος 2017

Καλή χρονιά, Υδροχόε! Η χρονιά που αποχώρησε υπήρξε πολύ έντονη και αλλοπρόσαλλη, μιας και, ερωτικά τουλάχιστον, έχεις κινηθεί από την άκρα απογοήτευση, από το τέλμα και τον αρνητισμό (στο πρώτο μισό της χρονιάς) μέχρι την δίκαιη αισιοδοξία, την απόδοση ευθυνών και σε σένα τον ίδιο αλλά και την διάθεση να αλλάξεις κάτι προς το καλύτερο (προς το τέλος του 2016). Ο πρώτος μήνας του 2017 ξεκινά υπό το καθεστώς ανάδρομου Ερμή στον 12ο ηλιακό σου οίκο - αυτό μπορεί να σου δώσει μια αίσθηση πως όλα συνεχίζουν να «σέρνονται», πως δεν θα αλλάξει τίποτα ποτέ και πως οι εξελίξεις είτε αργούν είτε, όταν συμβαίνουν, είναι λίγο διαφορετικές από ότι υπολόγιζες. Επίσης, η παρουσία του Άρη στους Ιχθύς καθ' όλη τη διάρκεια σχεδόν του μήνα και ιδίως από τη στιγμή που σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα (1/1) σου κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για θέματα εσόδων, χρημάτων, κερδών. Καλύτερα οι συμφωνίες και οι υπογραφές να αποφευχθούν μέχρι τις 28/1. Την ημερομηνία αυτή, τόσο η είσοδος του Άρη στον Κριό όσο και η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου είναι πολύ ευεργετικοί παράγοντες. Η είσοδος και της Αφροδίτης στους Ιχθύς από τις 3/1 σε διασφαλίζει, τουλάχιστον, από πολύ μεγάλες χασούρες και σου θυμίζει να μένεις πιστός όχι στο χρήμα (στο οποίο κανείς original Υδροχόος δεν είναι πιστός!) αλλά στις δικές σου διαχρονικές αξίες. Επίσης, γύρω στην πανσέληνο (12/1) σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα και μπορεί να σου φέρει είτε ένα απρόσμενο έσοδο, είτε ένα δώρο αγάπης από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, είτε μια όμορφη απόδραση! Σε κάθε περίπτωση, η ανησυχία για τα οικονομικά σου είναι το χαρακτηριστικό του μήνα, και δεν νομίζω πως χρειάζεται να σου πω να προσέχεις την τάση για σπατάλη που επίσης διαρκεί όλο τον Ιανουάριο. Οι όψεις του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω είναι πολύ ευνοϊκές, αλλά επειδή ο πλανήτης - ρυθμιστής των οικονομικών ζητημάτων βρίσκεται στον 12ο οίκο σου, αποφάσεις και κινήσεις επί των οικονομικών είναι καλό να μην ανακοινώνονται με τη γνωστή σου διάθεση «ακούστε κόσμε» αλλά να κρατιούνται μυστικά μέχρι νεοτέρας.

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 12/1 φέρνει στο προσκήνιο θεματάκια υγείας και ενέργειας, ευτυχώς με θετικό τρόπο ώστε να τα αντιμετωπίσεις και εν ευθέτω χρόνω να νιώθεις πραγματικά πολύ καλύτερα. Μακροπρόθεσμα, ίσως ανακαλύψεις πως η πανσέληνος αυτή έθεσε τα θεμέλια για μία καλύτερη οικονομική συνθήκη.

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 28/1 ευνοεί όλων των ειδών τα restart και κυρίως την επανεφεύρεση του εαυτού σου. Αν νιώθεις την επιθυμία να αναγεννηθείς, να ξυπνήσεις μια μέρα αυτό που λέμε «άλλος άνθρωπος», δεν θα βρεις καλύτερο σύμμαχο από αυτό το φεγγαράκι στο ζώδιό σου!

- Stardome.gr

Ερωτικά Χαρακτηριστικά

Πλανήτες και Υδροχόος

Βελτιστοποιημένη έκδοση για iPhone