Υδροχόος

21 Ιαν. - 20 Φεβ.

  1. Σήμερα
  2. Εβδομάδα
  3. Μήνας
  4. Ιδιότητες
  5. Ερωτοσκόπιο
Η πρόβλεψη του μήνα

Απρίλιος 2014

Ο μήνας με το ξεκίνημα του φέρνει και την ετήσια σύνοδο Ήλιου - Ουρανού (είναι κυβερνήτης σου) στο Κριό. Φίλοι και συγγενείς σου έρχονται στο επίκεντρο με επαναστατική διάθεση - επιλογές που πίστευες ότι τις είχαν παντρευτεί διαλύονται εν μια νυκτί, στερεότυπα που τους φυλάκιζαν συντρίβονται ή τουλάχιστον μπαίνουν σε διαδικασία σταδιακής διάλυσης. Και πώς σε επηρεάζουν εσένα αυτά; Πρώτα από όλα σου φτιάχνει η διάθεση και χάνεται για λίγο αυτό το αίσθημα τύπου εγώ-τελικά-πρέπει-να-κατάγομαι-από-το-άλφα-του-Κενταύρου-αδέρφια-μου-εξωγήινοι-ελάτε-να-με-μαζέψετε που σε ακολουθεί σε κάθε βήμα τελευταία. Δεύτερον, σου δίνει ώθηση να πιστέψεις ότι και εσύ μπορείς να ξανά εφεύρεις από την αρχή τον εαυτό σου, να αλλάξεις τις συνθήκες της καθημερινότητας σου και να ατενίσεις ξανά τον κόσμο με αυτοπεποίθηση. Αυτές είναι οι μέρες που μπορείς να (1) μιλήσεις/σχεδιάσεις για νέα επαγγελματικά πλάνα, (2) να ξεκαθαρίσεις παρεξηγήσεις ή να δώσεις τα παπούτσια στο χέρι, σε φίλους ή/και τον ερωτικό σου σύντροφο που σε έχουν φλομώσει στα «πρέπει» και τα «μη». Και μετά φτάνουμε στις μέρες γύρω από την κομβική ημερομηνία της 15ης Απριλίου.

Οι εκλείψεις του Απριλίου φέρνουν τις διαφορές στις ερωτικές σχέσεις στο επίκεντρο. Μάθε  πόσο ταιριάζετε με το/τη σύντροφο σου και πώς να αντιμετωπίσεις τις εντάσεις σας με βάση την συναστρία σας, με το Stardome* LOVE MATCH. Κάνε κλικ εδώ.

Η Αφροδίτη έχει ήδη εισέλθει στον 2ο ηλιακό σου οίκο και τα οικονομικά άγχη (και οι οικονομικές πληγές του άμεσου παρελθόντος) έρχονται στο επίκεντρο και, σαν κερασάκι στη τούρτα, έρχεται και η Σεληνιακή έκλειψη στον 9ο οίκο σου να σου πει ότι η χαλαρή, παιχνιδιάρικη, όλα-θα-φτιάξουν-μόνα-τους φιλοσοφία ζωής μας τελείωσε για το επόμενο εξάμηνο τουλάχιστον και βλέπουμε. Οφείλεις στον εαυτό σου να έχει στόχους και να πολεμάς για αυτούς, να μην κατηγορείς πάντα ένα κράτος, κάποιους θεσμούς ή την κακούργα την κοινωνία για τα κακώς κείμενα. Ναι, έχουν κι αυτά το μερίδιο ευθυνών τους, αλλά κι εσύ δεν είσαι μόνο ένα προϊόν του περιβάλλοντος σου. Έχεις μια προσωπική στάση στα πράγματα και αυτή πρέπει τώρα να φανεί! Όσο για την ηλιακή έκλειψη της 30ης Απριλίου, δες την σαν ένα σημείο καμπής. Εδώ και ενάμιση χρόνο έπρεπε να έρθεις αντιμέτωπος/η με μια δύσκολη αποστολή: τη συναισθηματική αυτάρκεια - να μην χρειάζεσαι φίλους, ομοϊδεάτες, ένα/μια σύντροφο για να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου, αλλά να σου αρκείς και εσύ μόνο για να είσαι καλά. Τα κατάφερες; Αν ναι, με αυτή την έκλειψη ετοιμάσου για μια δυναμική επανεκκίνηση σε θέματα καρδιάς. Αν όχι, ετοιμάσου για το crash course. Ό, τι δεν κατάφερες σε ενάμιση χρόνο πρέπει να το καταφέρεις στο επόμενο εξάμηνο!

Από τον Stardome*

- Stardome.gr

Ερωτικά Χαρακτηριστικά

Πλανήτες και Υδροχόος

Βελτιστοποιημένη έκδοση για iPhone