Υδροχόος

21 Ιαν. - 20 Φεβ.

  1. Σήμερα
  2. Εβδομάδα
  3. Μήνας
  4. Ιδιότητες
  5. Ερωτοσκόπιο
Η πρόβλεψη του μήνα

Δεκέμβριος 2016

Αγαπημένο Υδροχοάκι ανήκεις κι εσύ στα ζώδια στα οποία το 2016 επιφυλάσσει ένα ευχάριστο, θεαματικό και - γιατί όχι; - πολύ ερωτικό φινάλε! Αρκετά σας έχουμε κολλήσει όλοι την ταμπέλα «ζώδιο της φιλίας», ήρθε η ώρα, με την εκπνοή του χρόνου, να πάρετε το αίμα σας πίσω. Τα στοιχεία εύνοιας είναι όντως πάρα πολλά. Πρώτο και καλύτερο, το γεγονός πως τόσο η Αφροδίτη όσο και ο Άρης για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα βρίσκονται στο ζώδιό σου, χαρίζοντάς σου γοητεία, μαγνητισμό και λάμψη. Οι άνθρωποι θα θέλουν να βρίσκονται γύρω σου, το χαμόγελο και η καλή σου διάθεση θα είναι πιο ελκυστικά και μεταδοτικά από ποτέ και γενικά θα έχεις τη διάθεση να βγεις, να συναναστραφείς και να διασκεδάσεις χαλαρά, χωρίς ταμπέλες, περιορισμούς και, κυρίως, εξαναγκασμούς. Δεύτερο στοιχείο που κάνει αυτόν τον Δεκέμβριο τόσο εξαιρετικό είναι ένα υπέροχο, μεγάλης διαρκείας τρίγωνο μεταξύ του Κρόνου στον 11ο οίκο της φιλίας και του Ουρανού στον Κριό στον 2ο, επικοινωνιακό σου οίκο. Αυτή λοιπόν η όψη σου επιφυλάσσει κάτι που θα έκανε κάθε Υδροχόοο ευτυχισμένο. Ίσως υπάρξει μία επανένωση, συγκέντρωση, συνάθροιση, reunion με παλιούς και αγαπημένους φίλους. Αυτό σαν γεγονός, πέρα από τον προφανή λόγο για χαρά, ανοίγει και μία πόρτα για να ξαναβρείς, μέσω αυτών των ανθρώπων που αγαπάς, σε αγαπούν και σε ξέρουν, παλιά, υπέροχα και πολύ ευχάριστα κομμάτια του εαυτού σου που έχεις καιρό τώρα ξεχάσει μέσα στην παράνοια της καθημερινότητας. «Καλά» θα μου πεις, «αυτός ο μήνας πουθενά δεν χρειάζεται προσοχή;» Ασφαλώς και χρειάζεται προσοχή, σε δύο πολύ συγκεκριμένα σημεία και θέματα. Πρώτον, το τετράγωνο Ήλιου - Ποσειδώνα με το οποίο ξεκινά ο μήνας. Πρόσεχε πάρα πολύ τις οικονομικές συμφωνίες και πιθανές εξαπατήσεις. Βεβαιώσου πως όλοι κατανοούν τα ίδια ακριβώς πράγματα και κάνε πολύ σαφείς τις απαιτήσεις και τους όρους σου σε οικονομικά θέματα. Επίσης, καλό είναι να αποφύγεις να ξανοιχτείς οικονομικά για περίπου έναν ακόμα μήνα. Και δεύτερον, ο Ερμής ανάδρομος από τις 18 του μήνα και μετά εντείνει όλα τα ανωτέρω περί υπογραφών και συνεννοήσεων. Ανέβαλλε ότι μπορείς για το τέλος του Ιανουαρίου, και μην ενδώσεις σε τυχόν εκνευρισμούς που μπορεί να σου προκαλέσουν οι αναβολές και οι καθυστερήσεις.

Πανσέληνος στις 14/12: Θέματα καθημερινότητας ίσως σε αγχώσουν παραπάνω από όσο πρέπει. Χαλάρωσε και μεθόδευσε τις κινήσεις σου.

Νέα Σελήνη στις 29/12: Αισιοδοξία, δυναμισμός και διάθεση για νέα ξεκινήματα. Επίσης, οικονομική βοήθεια από εκεί που δεν την περιμένεις.

- Stardome.gr

Ερωτικά Χαρακτηριστικά

Πλανήτες και Υδροχόος

Βελτιστοποιημένη έκδοση για iPhone