Υδροχόος

21 Ιαν. - 20 Φεβ.

  1. Σήμερα
  2. Εβδομάδα
  3. Μήνας
  4. Ιδιότητες
  5. Ερωτοσκόπιο
Η πρόβλεψη του μήνα

Οκτώβριος 2016

Γνωρίζεις ασφαλώς πως, πριν την ανακάλυψη του Ουρανού, ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης ήταν ο Κρόνος. Έτσι, κάθε τι που έχει να κάνει με αυτόν τον περιοριστικό, βαρύ, αργό πλανήτη σε αφορά άμεσα, όπως σε αφορά άμεσα κι ότι συμβαίνει αστρολογικά στο αδερφό ζώδιό σου του Αιγόκερω.

Η είσοδος του Άρη στον Αιγόκερω, λοιπόν, είναι ένα αστρολογικό γεγονός με αρκετές «αναγνώσεις». Θα μπορούσες να τρώγεσαι με τα ρούχα σου, πολεμώντας φανταστικούς εχθρούς αλλά και πολύ πραγματικούς δικούς σου φόβους. Εχθροί ή δυσάρεστες καταστάσεις από το παρελθόν ίσως επανεμφανιστούν προκειμένου να εξαλειφθούν οριστικά. Τέλος, ένα ξαφνικό και έντονης, επείγουσας φύσης πρόβλημα υγείας ίσως σε κάνει να πας να κάνεις επιτέλους εκείνες τις εξετάσεις που όλο αναβάλλεις. Σε κάθε περίπτωση όμως, η παρουσία του Άρη συνδέεται κυρίως με την πανίσχυρη σύνοδό του με τον μεταμορφωτικό, ολοκληρωτικό Πλούτωνα - μία σύνοδος μεγατόνων η οποία είναι ικανή να αλλάξει και να μεταμορφώσει τα πάντα.

Και, στον 12ο οίκο σου, τι είναι αυτό που θα μεταμορφωθεί; Η ψυχολογία σου. Ο εσωτερικός σου κόσμος - ο τρόπος που αντλείς δύναμη από το δικό σου, προσωπικό πυρηνικό οπλοστάσιο. Η ικανότητά σου να αναγεννιέσαι μέσα από τις δυσκολίες δυνατότερος και πιο σοφός. Η σχέση σου με το σώμα σου, κι η ισορροπία σώματος και ψυχής. Αξίζει να προσπαθήσεις να διοχετεύσεις την τεράστια συνδυαστική ενέργεια των δύο πλανητών στο να βρεις ισορροπίες και να βγεις, να βρεις ορίζοντες, να ζήσεις όπως ονειρεύεσαι κι όπως σου αξίζει.

Η Αφροδίτη από το Σκορπιό μιλά για στήριξη και οικονομικές απολαβές στη δουλειά σου, αλλά μιλά και για κάποιο ειδύλλιο που γεννιέται στο εργασιακό σου περιβάλλον. Φυσικά, Αφροδίτη στο Σκορπιό των μυστικών και του σκοταδιού είναι αυτή, και η καινούργια ιστορία που σε έχει συνεπάρει πρέπει να κρατηθεί κρυφή - σε διαφορετική περίπτωση, τα ...αποκαλυπτήρια ενδέχεται να έχουν εκρηκτικά αποτελέσματα.

Τέλος, Ήλιος, Δίας και Ερμής από τον Ζυγό και τον 9ο ηλιακό σου οίκο ετοιμάζουν ταξίδι μοναχά για πάρτη σου και θα ήταν πραγματικά κρίμα να αφήσεις αυτή την τόσο ευνοϊκή πλανητική συνύπαρξη να περάσει ανεκμετάλλευτη. Φτιάξε βαλίτσες τώρα!

- Stardome.gr

Ερωτικά Χαρακτηριστικά

Πλανήτες και Υδροχόος

Βελτιστοποιημένη έκδοση για iPhone